Nyheder

Nyheder fra Lejre Kommune.

14. december 2017

Lejre Kommune søger en dygtig leder til at gå forrest i den forebyggende og sundhedsfremmende indsats

Kan du sætte den tværgående sundhedsindsats på dagsordenen? Kan du få forskellige fagligheder til at spille sammen? Har du lyst til at udvikle en nyoprettet enhed med stærke faglige kompetencer og erfaring? Kan du få ting til at ske, som ellers ikke ville ske? Så er du måske vores nye leder, der skal samle og sætte fokus på det tværgående sundhedsarbejde i Lejre Kommune.

11. december 2017

Projektleder til vejprojekter

Vil du være med til at præge kommunens udvikling, bl.a. på infrastrukturområdet og har du erfaring med udbud og kontraktstyring af anlægsprojekter indenfor vejområdet? Kan du lide kontakten til borgere og samarbejdspartner? Så er du måske vores nye kollega.

11. december 2017

Administrativ multitasker til borgmesterkontoret

Sekretariatet, Jura og Udbud søger en administrativ multitasker, som skal arbejde med en bred vifte af sekretariatsopgaver. Du vil blive en vigtig brik i vores arbejde med kontinuerligt at forbedre den understøttelse vi giver vores borgmester og administration. Du vil også blive en vigtig person i arbejdet med at professionalisere indkøbsafdelingen, herunder ved at lette indkøbernes adgang til de indgåede aftaler og bistå med at skabe et overblik over kommunens kontrakter.

6. december 2017

Ny Kommunalbestyrelse fra 1. januar 2018

Efter Kommunalbestyrelsens konstituerende møde, er der nu sat navne på de nye medlemmer af Kommunalbestyrelsen - foruden alle udvalgene og en række råd og nævn.