Nyheder

Nyheder fra Lejre Kommune.

24. maj 2018

Social- og sundhedsassistenter/hjælpere til Bøgebakken

Bøgebakken er et moderne plejecenter som består af 7 selvstændige huse med 9-11 lejligheder. Der er tilknyttet et fast team til hvert hus som arbejder ud fra medstyrende team-tankegang og Leve Bo miljø. Der foruden er der 8 aflastningsboliger i tilknytning til 3 af husene. Den daglige ledelse varetages af et lederteam som består af 2 gruppeledere.

24. maj 2018

Firkløverskolen søger lærere med interesse for specialområdet

Firkløverskolen, Lejre Kommunes specialskole beliggende i Kirke Sonnerup, søger 3 dygtige og engagerede lærere. På Firkløverskolen underviser vi elever fra 0. til 10. klasse og tilbyder både FP 9 og FP 10. Vi har i indeværende skoleår 64 elever fordelt på 12 undervisningsgrupper.

24. maj 2018

Hvalsø Ældrecenter søger sommerferieafløsere

Hvalsø Ældrecenter består af et plejecenter med gæstepladser og et demenshus. Medarbejderne er fordelt på 3 grupper. Den ene gruppe har 18 boliger, hvoraf de 6 er gæstepladser. Den anden gruppe har 20 boliger og vores demenshus består af 10 boliger. Den daglige ledelse varetages af et lederteam, som består af 2 gruppeledere.

18. maj 2018

Virksomhedskonsulent

Lejre Jobcenter søger engageret virksomhedskonsulent i Team Job og Inklusion pr. 1. august 2018. Brænder du for at arbejde med den håndholdte virksomhedsrettede indsats? Kan du skabe gode relationer til borgere og virksomhedsledere? Tror du på, at arbejde spiller en vigtig rolle i menneskers liv? Du vil komme til at arbejde som virksomhedskonsulent med sygedagpengemodtagere, jobafklaringsforløb og ressourceforløb.