Nyheder

Nyheder fra Lejre Kommune.

8. december 2016 Nyt job i Lejre

Tre plejecentre søger en leder, der kan sætte kursen

Kan du sætte retningen for tre plejecentre i en tid, hvor strategiske udviklingsopgaver skal omsættes til effekt for borgerne? Har du opnået gode resultater ved at udvise økonomisk opfindsomhed? Kan du lede tæt på detaljen? Har du overblik og fremsyn?

8. december 2016

Vandråd for Isefjord og Roskilde Fjord

Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning har haft udkast til ”bekendtgørelse om vandråd, vandråds samarbejde med kommunalbestyrelser i et hovedvandopland om afgrænsning af vandløb og udpegning af kunstige og stærkt modificerede vandløb” i høring i efteråret 2016.

5. december 2016

Forebyggende hjemmebesøg i Lejre Kommune

Lejre Kommune tilbyder dig en samtale i eget hjem for at tale om din livskvalitet og livssituation. Du vil også få mere information om de mange muligheder og tilbud, der er i Lejre Kommune.

5. december 2016

Brande i private hjem topper i december

Julemåneden er højsæson for brande i private hjem. Regner man de brande med, der slukkes af beboerne selv, opstår der på landsplan op mod 6.800 brande i december. Undgå julebrande ved at følge fem simple råd.

30. november 2016

Inspirationsmødet om energirenovering hos Hornbeer var velbesøgt

Mandag den 28. november holdt Energistyrelsen og Lejre Kommunes gratis inspirationsmøde om energi. Hornbeer var vært, og deres gårdsalg og ølstue satte en hyggelig ramme om en aften, hvor der var fokus på energiforbruget i borgernes boliger. Der var fuldt hus med over 50 fremmødte og rig mulighed for at få gode råd til at skifte til en bedre og billigere opvarmning af sit hus.