Hent billeder og andet materiale

Du velkommen til at bruge fotos og grafiske materialer fra Vores Sted.

Download materialer fra bogen om Vores Sted

Som forening, privatperson eller virksomhed er du velkommen til at bruge fotos og grafiske materialer fra Vores Sted, når du annoncerer, formidler og fortæller om steder, aktiviteter og begivenheder i Lejre Kommune.

I bogen 'Vores Sted - en lille bog om Lejre Kommune' er samlet syv fortællinger, der i tekst og billeder udtrykker alt dét, som borgere og virksomheder har sagt, de sætter særlig pris på, ved at bo og virke i Lejre kommune. Det handler især om natur, fællesskaber og frirum til initiativ. Men også det om gode børneliv, frivillighed, lokalt producerede fødevarer og økologi, vores kulturhistorie og det at Lejre Kommune er landet tæt på byen.

Du må gerne gøre brug af teksterne, det grafiske og fotografiske materiale (dogmed enkelte undtagelser) fra bogen om Vores Sted når du annoncerer, formidler og fortæller om steder, aktiviteter og begivenheder i Lejre Kommune.

Download materialer

Alt hvad der ligger her, er licenseret under Creative Commons 4.0 International License (CC 4.0). Det betyder, at billeder, tekster og grafik fra bogen med enkelte undtagelser frit kan bruges i forbindelse med oplæg, præsentationer, pjecer og andet.

Når du bruger billeder

Bogen om Vores Sted rummer professionelle og højtopløselige billeder fra gode øjeblikke og særlige steder i Lejre Kommune. Dem kan du bruge kvit-og-frit. Vi vil dog sætte stor pris på, at du krediterer 'Vores Sted - Lejre Kommune' og skriver Creative Commons 4.0.

Når du bruger tekster

Du er velkommen til at bruge tekster og uddrag af tekster fra bogen, hvis du synes, det lige passer ind i dit materiale. Sæt dem gerne i citationstegn og angiv altid bogen som kilde. Det er ikke et krav, men god kutyme, der hjælper med at skabe synlighed om Vores Sted.

Om brug af logo - skoler, daginstitutioner, ældrecentre m.v.

Lejre Kommunes egne institutioner fx skoler, daginstitutioner, ældrecentre, kulturcentre, ungdomsskoler m.v. har mulighed for at gøre brug af Vores Steds logo med våbenskjold på samme vilkår og under sammen forudsætninger som kommunens logo i øvrigt. Kontakt voressted@lejre.dk

Fortæl os gerne hvad du gør

Når du bruger materialer fra Vores Sted, må du meget gerne fortælle os om det på sekretariatet. Vi samler på eksempler, så send os gerne en mail på voressted@lejre.dk med link til eller beskrivelse af hvor og hvordan, du bruger materialet.