Fernisering og skater-arrangement ved Vores Skatepark i Lejre

Kunsten møder idrætten – og idrætten møder kunsten. Kom med til fernisering og ungekulturarrangement ved Vores Skatepark i Lejre.

Skrevet den. 2. april 2024

Sted: Vores Skatepark, bag Lejre Hallen, Bispegårdvej 2, 4320 Lejre
Tidspunkt: Fredag den 5. april kl. 14-16

Kom og vær med, når vi indvier to nye kunstbænke ved vores skatepark

  • DJ'EN SKRUER OP FOR MUSIKKEN
  • SKATESHOW V. PROFESSIONEL SKATER DIEGO FIORESE
  • LÅN ET BOARD ELLER LØBEHJUL OG FÅ INSTRUKTION AF DIEGO
  • KONKURRENCER MED PRÆMIER
  • OG MEGET MERE


Arrangementet er målrettet børn og unge, men alle er velkomne uanset alder

Kunsten kan noget særligt – den kan få os til at drømme og blive glad helt ned i maven.
Idrætten kan også noget særligt – den kan få os til at samles og den kan styrke såvel vores fysiske så som mentale helbred.Hver især kan kunsten og idrætten meget – men sammen kan de endnu mere.
Derfor har Lejre Billedkunstråd støttet et projekt, hvor de to forenes ved Vores Skatepark i Lejre.

Fredag den 5. april 2024 kl. 14 indvies derfor to kunstneriske bænke, der skal være med til at underbygge og skabe et lokalt mødested for børn og unge – et mødested hvor kunsten og idrætten smelter sammen og hvor der er mulighed for at blive en del af et fællesskab, få et pusterum fra hverdagen eller blot slippe drømmene løs. Værket hedder Fabulari og er udført af Duoen PettersenogHein på foranledning af Vores Skaterpark.

Indvielsen den 5. april er åben for alle og i forlængelse heraf vil der afvikles et ungekulturarrangement med masser af musik, mulighed for at prøve skate og meget mere.

Programmet for dagen:
14.00-14.30: Officiel indvielse – herunder tale v. formand for Kultur, Fritid & Turisme Ida Dyhr samt børnekor fra Allerslev Skole, der fremfører en sang. Der vil være gratis sodavand og pølsehørn til alle.

Fra 14.30 - Ungekulturarrangement i samarbejde med Vores Skatepark, støttet af Lejre Kommunes Ungekulturpulje. Oplev bl.a. en professionel konkurrenceskater lave skatershow og få mulighed for selv at få tips og tricks til skate. Børn og unge kan låne skate og løbehjul og få instruktion. Der vil også være en DJ, der spiller lækker musik samt konkurrencer med præmier.