Ny leder for Bøgebakken plejecenter

1. december starter Christina Simonsen som ny leder af Bøgebakken Plejecenter

Skrevet den. 22. november 2023

Christina Simonsen er 56 år og uddannet sygeplejerske. Hun træder ind ad Bøgebakkens skydedøre med en bred leder-erfaring: Siden 2008 har hun været leder. Blandt andet har hun været plejehjemsleder i Tårnby Kommune i 11 år, og de seneste 2 år har hun været leder af hjemmeplejen i Dragør Kommune.
Nu går turen mod Lejre:
 
   
"Jeg glæder mig meget til sammen med mine nye kollegaer at sætte rammen for det gode hverdagsliv for beboerne. Og til fortsat at gøre Bøgebakken til et spændende og kompetence-skabende sted at arbejde, hvor vi sætter fokus på det gode arbejdsmiljø, stærke relationer på tværs og faglig kompetenceudvikling”, fortæller Christina Simonsen.   

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Christina Simonsen som ny leder:  
”Vi glæder os til at få Christina indenfor dørene. Hun lægger vægt på de værdier, som vi også arbejder for på Lejre kommunes plejecentre. Nemlig respekt, anerkendelse, kommunikation, kvalitet, samarbejde, værdighed og medbestemmelse. Og hun formår at bruge det aktivt til gavn for beboere, pårørende og medarbejdere.  Samtidig har Christina massiv erfaring med kvalitetsarbejde, dokumentation og kompetenceudvikling”, fortæller Mette Molin, chef for Center for Velfærd og omsorg.   

Privat bor Christina i Kastrup og bruger blandt andet sin fritid aktivt med havkajak, træning og vandring. Christina Simonsen overtager jobbet efter Charlotte Thygesen, der var leder af Bøgebakken i lidt over 6 år frem til sin pension pr. den 1. oktober.