Udbud af indkøb af bioposer

Lejre Kommune udbyder hermed rammeaftale på indkøb af bioposer til Lejre Kommune

Skrevet den. 1. november 2023

Lejre Kommune udbyder hermed indkøb af bioposer til private husstande, kommunale institutioner og tilknyttede virksomheder. Udbudsprocessen foretages i samarbejde med Roskilde Kommune. De to kommuner får efterfølgende hver deres rammeaftale med den valgte leverandør.

Udbuddet omhandler følgende ydelser:

  • Indkøb af bioposer til Lejre Kommune
    Forventet levering af ca. 17.160.000 stk. bioposer i løbet af 4 år.

  • Indkøb af store bioposer til Lejre Kommune
    Forventet levering af ca. 100.000 stk. store bioposer i løbet af 4 år.

  • Indkøb af bioposer til Roskilde Kommune
    Forventet levering af ca. 52.000.000 stk. bioposer i løbet af 4 år.

Rammeaftalen udbydes som et offentligt udbud efter udbudsloven.

Kontraktperioden er for Lejre Kommune fra 1. maj 2024 til 31. januar 2026 og for Roskilde Kommune fra 1. februar 2024 til 31. januar 2026. Begge kommuner har option på forlængelse af rammeaftale i op til 2 X 12 måneder på uændret vilkår.

Tilbudsfrist

Tilbudsfrist er 30. november 2023, kl. 12.00. 

 

Tildelingskriterier

Tildeling af rammeaftalen vil ske på grundlag af det økonomisk mest fordelagtige tilbud, som identificeres på baggrund af det bedste forhold mellem pris og kvalitet med følgende underkriterier og vægtning:

Underkriterier

Vægtning

Pris

40 %

Miljø

40 %

Forsyningssikkerhed

20 %

Sådan svarer du på udbuddet
Lejre Kommune anvender det elektroniske udbudssystem (Complete Tender Management (CTM)) fra EU-Supply. Det betyder, at al kommunikation i forbindelse med udbuddene foregår elektronisk.

For at deltage i opgaven skal du gå ind på udbudssystemet fra EU-supply https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=383761&B=.

Her kan du gratis oprette dig som bruger i systemet - og når din virksomhed først én gang er oprettet, får I adgang til alle Lejre Kommunes udbud, som udbydes via EU-Supply – også de fremtidige.

Når du er logget på CTM-systemet, skal du klikke på linket "Offentliggjorte udbud" og finde det konkrete udbud, åbne det og trykke på knappen "Accepter". Har du spørgsmål vedrørende EU-Supply skal du ringe til teknisk support på tlf.: +46 70 20 80 14 eller e-mail: support@eu-supply.com. Al kommunikation med Lejre Kommune skal foregå igennem CTM-systemet.