Tag på genbrugspladsen

Alle virksomheder og borgere har adgang til alle Argos genbrugspladser i Lejre, Roskilde, Køge, Stevns og Kalundborg kommuner. Argo er det selskab, der driver genbrugspladsen og behandler affald i Lejre Kommune.

Læs mere om genbrugspladser hos ARGO

Luk alle
Åben alle

Hvilket affald skal på genbrugspladsen?

Du kan aflevere alle typer affald, undtagen dagrenovation på genbrugspladserne. Virksomheder kan aflevere op til 200 kg farligt affald om året. Husk at få en kvittering som dokumentation.

Husk reglerne

Du må kun aflevere affald i klare og gennemsigtige sække, og der er kun adgang til pladserne for køretøjer op til 3.500 kg+ evt. trailer.

Gensalg

I Genbrugsbutikken Gensalg på Torkilstrup Genbrugsplads kan du købe genbrugsvarer med hjem.
Butikken er etableret ved samarbejde mellem Argo og Lejre Kommune for at give borgerne mulighed for at købe nogle af de ting, som bliver afleveret på genbrugspladsen, der faktisk er for gode til at smide væk. De fleste ting bliver rengjort og solgt videre i butikken. Til tider bliver tingene sat i stand og repareret, inden de bliver solgt.

Læs mere om Gensalg på butikkens facebookside Gensalg - Torkilstrup

Tjek her for åbningstider Gensalg - ARGO

Virksomheder på genbrugspladsen

Det koster 185 kr. ekskl. moms pr. besøg på genbrugspladsen for en virksomhed. Regningen bliver sendt, når nummerpladen på firmabilen automatisk bliver registreret på genbrugspladsen.