Om Myretuen

Idrætsinstitutionen Myretuen ligger midt i Gevninge. Vi bor tæt på mark, eng, å samt offentlige legepladser. Vi er omgivet af stisystemer, som vi bruger flittigt på vores ugentlige cykelture rundt i byen. Vi har en dejlig legeplads, som udfordrer børnene til at bevæge sig.

I Myretuen er der plads til cirka 12 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. I vuggestuen er børnene fordelt på 1 stue. I børnehaven er børnene fordelt på 2 stuer.

Idrætsinstitutionen Myretuen genåbnede som idrætsinstitution i januar 2007, siden da har Myretuen udviklet sig til en institution med masser af sjæl, og et stort fokus på idræt og bevægelse.

Vi har en skøn legeplads, som vi er glade for at bruge både i sol, sne og regn. Vi lægger vægt på at styrke børnenes empati, selvværd, sprog og glæden ved bevægelse. Da vi tror, det er vigtige egenskaber at give børnene med ud i livet.

Vores hus er af ældre dato, og består af 2 bygninger. Vuggestuen ligger for sig selv, og de 2 børnehave grupper deler det andet hus. Der er en overdækket sti imellem de 2 bygninger Og vi deler legepladsen.

Gennem året har vi nogle faste traditioner for alle børn f.eks. påskefrokost, fastelavn, mini OL/sommerfest og forældrene plejer at arrangere en julefest. Ligesom der på stuerne også er traditioner nissevenner, fødselsdage og lign.

I Myretuen er de voksne tydelige og anerkendende i deres tilgang til børnene. Det er vi voksne, som sætter de rammer, børnene kan navigere i. Det giver børnene tryghed og giver dem overskud til at udvikle sig.

I Myretuen vægter vi et nært og godt samarbejde med forældrene højt, og vi bestræber os på at have en god dialog med forældrene.

Vi har en god og velfungerende forældrebestyrelse, der gør et stort arbejde for, at Myretuen er et dejligt sted at bruge de første vigtige år af sit liv.