Om Hvalsø Børnehus

Velkommen til Hvalsø Børnehus! Vi venter på vores helt nye børnehus står færdig til august 2024 - i mellemtiden bor vi i en dejlig pavillon.

I det nye Hvalsø Børnehus er der plads til cirka 26 vuggestuebørn og 104 børnehavebørn. I vuggestuen er børnene fordelt på 2 stuer. I børnehaven er børnene fordelt på 4 stuer.

Hvalsø Børnehus er nystartet 1. januar 2024 og vi venter på at at vores nye børnehus bliver bygget færdigt. Børnehuset står færdigt august 2024. Mens vi venter på vores nye hus, holder vi til i en pavillon tæt på Hvalsø Skole.

Vi er pt. kun vuggestue og er ca. 22 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer. Vi har tilknyttet en lille legeplads som vi er glade for at bruge både i sol, sne og regn.

Vi lægger vægt på natur og udelivet som vi mener er med til at styrke børnenes empati, selvværd, sprog, motorik. Vi har en lille  legeplads tilknyttet pavillonen , som vi er glade for at bruge både i sol, sne og regn. Vi lægger vægt på at styrke børnenes empati, selvværd, sprog og glæden ved ude liv, da vi tror, det er vigtige egenskaber at give børnene med i livet.

Vores  pavillon er dejlig stor med et godt indeklima og masser af plads til leg og udvikling. Vi arbejder ud fra de styrkede lærerplaner og lærings temaer hele året. Vi arbejder med traditioner men er også glade for nye.

Giv feedback