Filmen: Visionen om Vores Sted

En lille film om Lejre Kommunes branding- og udviklingsstrategi

Lejre Kommunes branding- og udviklingsstrategi blev præsenteret en sommerdag i 2015 i landsbyen Kyndeløse, der ligger i udkanten af Lejre Kommune. Det er der kommet, denne en lille film ud af, som i ord og billeder præsenterer visionen om Vores Sted.

Se filmen 

Da borgmester Mette Touborg præsenterede visionen for Vores Sted, sagde hun blandt andet: "Vi skal bygge videre på alt det vi har. Vi skal ikke spænde ben for nye ideer, men sammen gøde jorden for det nære samvær og den store udvikling på de måder, vi nu hver især kan. At skabe Vores Sted er ikke nødvendigvis en nem opgave. Men vi er selv de ressourcer, vi søger. Og vi sidder selv med nøglen til de løsninger, vi søger. Selv om der er forskel på os, er der mere som binder os sammen end der skiller os ad".

Dagen i Kyndeløse blev en festdag, hvor de flere hundrede fremmødte ved selvsyn kunne høre og opleve, hvad det egentlig er Vores Sted går ud på. Her var taler, byvandring, pizzaværksted for børn, samtalesaloner og ponyridning og så blev det første spadestik taget til byens nye, fælles pizzaovn på den gamle fælled midt i Kyndeløse. Filmen indfanger dagens højdepunkter og fortæller om visionen for Vores Sted.