Bogen: Vores Sted

Bogen om Vores Sted fortæller i ord og billeder om, alt det vi har og gerne vil have mere af i Lejre Kommune.

Vores Sted er summen af resultaterne fra et omfattende forarbejde under arbejdstitlen 'Lejre for Livet', hvor mere end 1000 borgere var med til at sætte ord på Lejre Kommunes unikke kvaliteter. Essensen heraf er gengivet i bogens syv fortællinger.

Retning og inspiration

'Vores Sted er det værdimæssige afsæt, der fremover giver retning til politiske prioriteringer og beslutninger i kommunen. Og forhåbentlig vil bogen inspirere både borgere og virksomheder til initiativer, der kan styrke og skabe mere af alt det gode. 

Hvor kan jeg finde bogen?

Bogen findes både i en trykt og i en digital version. Er du nysgerrig og vil du bare bladre bogen igennem, kan du læse den ved at bruge linket til pdf-udgaven.

Vores Sted: Digital Version 


Du kan også finde bøgerne på en række offentligt tilgængelige steder såsom kommunens rådhuse, biblioteker, Borgerservice, Hallerne, daginstitutioner m.v. 

Du kan få dit eget eksemplar - så længe oplag haves

Hvis du gerne vil have dit eget eksemplar af bogen om 'Vores Sted', så kan du skrive til kommunikation@lejre.dk og skrive din adresse, så sender vi bogen med posten til dig.

Magasinet Vores sted

Tag på rundtur i dit grønne bagland. Læs om mennesker, aktiviteter og initiativer i magasinet Vores grønne Lejre. Magasinet er produceret af Grønvirke for Lejre Kommune.

Læs magasinet Vores grønne Lejre