Touren i Lejre

På denne side finder du relevante oplysninger og links i forbindelse med afvikling af Tour de France 2022 i Lejre Kommune.

Næste sommer lægger Lejre Kommune asfalt til en verdensbegivenhed, når Tour de France-feltet kommer gennem kommunen på løbets 2. etape, lørdag den 2. juli 2022.

Den gule folkefest op imod Tour de France begynder i løbet af foråret 2022, hvor der i de sidste 100 dage frem mod selve løbet blandt andet vil være Skole- og Børne-Tour, samt andre større events. Begivenheder, der alle er med til at skabe stemning – og som også fungerer som en slags generalprøve – frem til de professionelle og hele Tour de France-kortegen kommer forbi næste år.

Kom og vær med!

Vil du gerne være frivillig til Tour de France 2022 i Lejre og en del af den gule folkefest kan du se mere her: www.tourenilejre.dk

Kom og kør med!

Lejre Kommune og foreningen Touren i Lejre inviterer på cykeltur i anledning af, at der nu er et år til, at Tour de France 2022 kører igennem kommunen.

Har du lyst til at cykle med på årsdagen fredag den 2. juli 2021, kan du tilmelde du dig på: www.tourenilejre.dk - Børn under 16 skal tilmeldes sammen med en voksen. Alle skal køre med hjelm.

Invitation i pdf: Invitation til Cykeltur fra Ledreborg Allé til Munkholmbroen fredag den 2. juli 2021