Begrænsning af gennemkørende trafik på Sonnerupvej og Sonnerup Gade - udløber 20. juni 2019

Forslag fra Rebecca Gren Bonde:

Der er stadig stigende trafik (herunder også meget tung trafik) på Sonnerupvej og Sonnerup Gade, i Kirke Sonnerup. Det er et problem.

*På Sonnerup køres der vanvittigt stærkt af denne trafik, fordi det er på landet og der ikke er nogle naturlige stop i den 3 km lange strækning mellem Kirke Sonnerup og Rye. Dette betyder hverken børn eller voksne kan cykle på vejen. Ofte er almindelig gang farlig. Vejen er snoet og kuperet, og pludselig kommer en bil med over 100 km i timen rundt i et sving og er tæt på at køre en borger ned.

*Det meget generende og urimeligt med den øgede trafik, eftersom borgere der bor her, bevidst har valgt dette for at opnå størst mulig fred og ro. Ryegaard Gods tunge trafik med landbrugsmaskiner må vi naturligvis leve med og acceptere. Men at folk benytter vejen som gennemkørsel er ikke OK. Her bør henvises til hovedvej 53, som er bygget til tungere trafik.

*Sonnerup Gade ligger i forlængelse af Sonnerupvej, ved indkørsel til Kirke Sonnerup. Vejen er smal og snor sig, og byhusene ligger helt ud til kanten af vejen, hvorfor tung trafik er ganske uegnet. Bus og de som bor på gaden og på Sonnerupvej bør være de eneste, som benytter denne vej

Stem på dette forslag:

Antal stemmer for dette forslag: 0