Stil et forslag til lokalpolitikerne

Hvis du vil stille et forslag, skal du skrive dit navn, din adresse og e-mail. Det er kun dit navn, der vil være synligt for andre. Vær opmærksom på, at der går op til fem arbejdsdage, fra du har stillet dit forslag, til det bliver synligt her på siden. Tak for dit forslag. 

Luk alle
Åben alle

Stil dit forslag her

Dine data

Når du opretter et forslag, eller stemmer på et forslag, registrerer og behandler Lejre Kommune dit navn, adresse, e-mail og fødselsdato. Formålet med at behandle oplysningerne er at kunne sikre, at betingelserne og proceduren for ordningen overholdes samt give mulighed for at evaluere ordningen.

Stem på et forslag

 

Luk alle
Åben alle

Opsæt fartmåler ved Bjergskovvej, Kirke Såby - udløber den 18. november 2022

Forslag stillet af Lena Monrad:

Opsætning af fartmåler "Din fart" ved Bjergskovvej i begge retninger, før og efter skolen (ved Acacievej og Fanøvej). Der køres rigtig stærkt. De gange, fotovognen har holdt der, ca. 3 timer pr. gang, er der givet mellem 30 og 40 bøder, samt flere klip og frakendelser af kørekort. Dette tiltag vil formentlig få sænket farten en del.

Antal stemmer for dette forslag: 0

Fartbump på Stationsvej i Kirke Hyllinge - udløber den 23. marts 2022

Forslag stillet af Rebekka Sønderskov:

Fartbump på Stationsvej i Kirke Hyllinge. Der bliver ofte kørt meget stærkt. Det er usikkert for beboere på vejen og sidevejene. Mange i området har småbørn, og der ligger en del dagplejere og børnehave for enden af vejen.

Stem på dette forslag:

Antal stemmer for dette forslag: 5

Indhegnet hundeområde i Lejre By - udløber den 21. maj 2022

Forslag stillet af Marianne Bolund Jensen:

Indhegnet hundeområde i Lejre By. Der er mange borgere med hunde, som efterspørger et indhegnet område, hvor hunde og ejere kan mødes. Det kan fx lægges mellem Bøgebakken og gravhøjen eller på langs med åen bagved bageren.

Stem på dette forslag:

Antal stemmer for dette forslag: 0

Tidligere stillede forslag

Herunder kan du tidligere stillede forslag og antal stemmer på hvert forslag