Tilmelding

Vi håber du har fundet det musik- eller kunsttilbud du ønsker og vi glæder os meget til at se dig.

Du tilmelder dig ved at bruge link i den grønne boks til vores elevsystem SpeedAdmin.
Ved tilmelding skal du bruge de login-informationer, som du tidligere har oprettet. Er du ny elev, så vælg NY ELEV.

Hvis det giver dig problemer, eller du ikke har adgang til en computer, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi kontoret.

Tilmeld dig / dit barn her

Bemærk at du ved tilmelding accepterer vores VILKÅR for indmeldelse, udmeldelse mv.

Fra den 22. april til den 6. maj har vi åbnet for gentilmelding for alle elever, som er tilmeldt Lejre Musik- og Billedskole i sæson 2023/2024. Det vil sige tilmelding for dig, der allerede er registreret, enten som aktiv elev eller på venteliste/standby, og dig som gerne vil sikre sig en plads i kommende sæson.

Tilmelding for nye elever er åben hele året. Tilmelder du dig i april/maj/juni måned, vil din tilmelding gælde for kommende sæson. Ønsker du at starte på en ledig tid i nuværende sæson, kan du kontakte kontoret.

Når vi har modtaget din tilmelding, forsøger vi så vidt muligt at imødekomme ønsker og behov i forhold til tidspunkt, lokation osv. Din tilmelding betragtes først som bindende, fra det tidspunkt du tager imod det foreslåede tidspunkt for undervisning.
Der kan desværre opstå ventelister på fag med stor søgning. Skriv derfor gerne alternative ønsker på din tilmelding.

Kontakt Lejre Musik- og Billedskole

Ny Undervisningsform - mere Fællesskab

Vi har igen i år søsat fokus på undervisningsmodellen, der skaber mulighed for sammenspil og fælles læring.

Helt konkret betyder det at du en gang om måneden deltager på et hold sammen med din lærer. Undervisningen vil foregå i det tidsrum du plejer at komme til undervisning, dog forlænget med 25 min. enten før eller efter. I disse 50 min. vil du få undervisning sammen med din lærer i fællesskab med andre elever og lærere.

Et af musikskolens kernepunkter er målet om at alle elever i musikskolen bør opleve at spille sammen med andre, både som en del af den faglige udvikling, men også for at understøtte en fælles identitet og et fællesskab omkring musikken.

Det faglige indhold i fællesundervisningen vil have fokus på alt den musiklæring, der læres bedst i fællesskab med andre musikere.

Ved skemalægningen har jeres lærer haft fokus på at samle nogle gode og funktionelle fællesundervisningshold, både i forhold til instrument og alder. De præcise uger for undervisningen og planlægning af tid og indhold vil I modtage fra jeres lærer når vi starter sæsonen op.

Musikundervisning i skoletiden

I forhold til musikskoleundervisning i skoletiden, som jo er et af de tiltag reformen har skabt mulighed for, har vi også her oplevet en stor interesse for at benytte denne mulighed. Dette vil selvfølgelig fortsat være en mulighed i næste sæson.

Klik her på samarbejdsaftalen samt vejledning for at læse mere.

Venteliste

Vi har desværre ikke altid mulighed for at tilbyde alle de pladser, der er ønske om. Hvis du er så uheldig ikke at få tilbudt en plads umiddelbart efter tilmelding, bliver du sat på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste og du vil automatisk blive på ventelisten sæson ud eller indtil du har takket ja til et tilbud.

Gentilmelding til kommende sæson, gælder også selv om man er på venteliste og du skal huske at gøre dette når vi åbner for gentilmelding. Du vil modtage besked om dette fra kontoret.

Procedure - venteliste

Ved fordeling af ledige tider tages der først og fremmest udgangspunkt i tilmeldingsdatoen. Dernæst tages der højde for undervisningssted i forhold til elevens skole eller hjemmeadresse, skemaer samt vores pædagogiske vurderinger.

Når der er en ledig tid, kontaktes de forældre, der har børn på venteliste til det pågældende fag pr. mail. Det barn, der har stået på venteliste længst, og som har mulighed for at sige ja til den tilbudte tid, får tiden. Hvis eleven ikke kan tage imod den tilbudte tid, bevarer eleven sin plads på ventelisten.

Vi kan desværre ikke oplyse, hvor på ventelisten eleverne står.

Skal du på efterskole?

Elever, der skal på efterskole eller lignende, som ønsker at fortsætte i musik- og billedskolen efterfølgende, bedes henvende sig til kontoret.

Vi registrerer da eleverne på "orlov" og sørger for, at eleverne har 1. prioritet til eventuelt ledige tider i næstkommende sæson.