Trompet

Trompeten og trombonen hører til messingblæserfamilien. Det kan man se, på den måde mundstykket er udformet på. (Den måde man laver tonen på)

Begynderundervisning - Du kommer til at lære instrumentet at kende. Hvordan man får lyd frem, hvordan det skal passes, og hvordan man skal øve sig hjemme. Du kommer til at lære nodernes navne, hvordan de skal spilles på instrumentet og lette rytmer. Du kommer til at spille små melodier.

Let øvede - Du får bl.a. lært længere melodier og flere noder. Også rytmelæren bliver udvidet. Vi ser på forskellige genrer indenfor messingmusikkens muligheder. Du kommer til at spille små duetter med din lærer.

Udvidet - Du kommer bl.a. til at spille forskellige større soloværker, og du kommer rundt i musikteorien (tonearter, skalaøvelser, dynamik og hørelære). Du kommer til at lave melodier selv, og du lærer at transponere melodier fra en toneart til en anden.

Hør om trompet-undervisning her

Det er også muligt at få trompet-undervisning på sammenspilshold og minihold. Se mere her

Vi tilbyder undervisning i:

  • Lejre
  • Hvalsø

Se vores ledige pladser på trompet-undervisning her

Vores musiklærer er: Lene Wændelin

 

Priser: 1.700 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

Du kan leje en trompet af musikskolen. Pris for leje 500 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

 

Du kan tilmelde her