Obo

Oboen hører oprindelig til i det klassiske symfoniorkester, men oboen optræder også i harmoniorkester-, underholdnings- og filmmusik samt andre grupper indenfor rytmisk musik

Du kan nemt puste balloner op, du er fingernem og tålmodig. Du kan lide at synge, du er god til at huske melodier, og du synes, at oboens lyd er både flot og følsom.
At spille et instrument er lidt af et "samarbejdsprojekt" i familien. Børn og unge elever har ofte brug for de voksnes hjælp til at huske den daglige øvning. Det er som regel også en god idé, at en voksen kommer med til undervisningen i begyndelsen for, sammen med lærer og elev, at finde den "røde tråd".

De fleste vil kunne starte fra 8-10 års alderen. Det er en fordel at have deltaget i rytmikundervisning og spillet blokfløjte nogle år først.
Efter nogen tid får du mulighed for også at deltage i sammenspil på Lejre Musikskole. Jo dygtigere du bliver, jo flere sammenspilstilbud: Der er mangel på obospillere!

Begynderniveau - Vi spiller gode danske kendte sange. Vi starter med de meget nemme 3-tone sange og går videre til de mere springende, og gerne udenad. Det er en fordel at kunne lide at synge! Nodelæsning trænes gradvist, så du også bliver god til at læse noder!

Mellemniveau - Du kan nu spille musik, der er lidt mere abstrakt, og sammenspil er som regel et hit: Gode musikvenner er bare lykken! Alle genrer herunder lettere klassiske stykker.

Øvet - Din klang, intonation og ansats skulle gerne være rimelig god nu, og vi kan arbejde med lidt mere avancerede tekniske problemer. Skalaer skulle gerne være en sjov udfordring nu, som giver dig frihed på instrumentet.
Du begynder at forstå blæseteknikkens mysterium!

Vi tilbyder undervisning i:

  • samarbejde med Roskilde Kulturskole

Vores musiklærer er: Lene Hesselbjerg

 

Priser: 1.700 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

 

Du kan tilmelde her