Guitar

Guitaren er et skønt instrument - Uanset om du vil spille smukke klassiske ballader eller sej rock

Guitaren er et praktisk, let tilgængeligt og bredspektret instrument, og er derfor også meget populær i både moderne musik og i musikskolen.
Sværhedsgraden er ligefrem proportionel med indsatsen, ønsket og viljen. Glæden ved instrumentet strækker sig fra Lille Peter Edderkop, spillet på én, streng til store akkordsammenhænge med dertil hørende skalaer og improvisation.

Hør om guitaren hos Lene her

Hør om guitaren hos Thomas her

I undervisningen lægges der vægt på den enkelte elevs ønsker m.h.t. valg af sange og melodier. Med de valgte melodier som udgangspunkt og trækplaster, kommer vi omkring de lidt "tørre" og mere teoretiske sider af musikken fra: Hvad er en takt? Hvad er en akkord? Hvornår er der omkvæd, og hvad er det? - til: Harmonisk opbygning, analyser af akkordkadencer, skalaer osv. Undervisningen er tilrettelagt på en måde, som gør, at du kommer godt omkring i guitarens store univers. Du vil derfor gradvist finde ud af, hvad du bedst kan lide at spille.

Det er også muligt at få guitar-undervisning på Instrumentalhold og på begynderhold. Se mere her om hold undervisning

Vi tilbyder undervisning i:

  • Lejre
  • Osted
  • Trællerup
  • Hvalsø
  • Kr. Hyllinge
  • Bramsnæsvig

Se vores ledige pladser på guitar-undervisning her

Vores musiklærer er: Lene Fogsgaard, Thomas Borchersen, Kristoffer Mortensen og Hans-Jacob Christensen

 

Priser: 1.700 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

Du kan leje en guitar af musikskolen. Pris for leje 500 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

 

Du kan tilmelde her