Bas

Bassen er sammen med trommesættet grundstenen i rytmisk musik

Generelt for basundervisningen er, at det skal være sjovt og lærerigt, og at timerne tager udgangspunkt i den enkelte elev. Der arbejdes både med gehør og noder, da det er vigtigt at kunne begge dele. Som bassist har du en vigtig rolle i orkestret, idet du både skal sørge for sammen med trommeslageren, at musikken svinger, samtidig med, at du skal spille de rigtige toner. Bassen er tæt beslægtet med guitaren, men har kun 4 strenge (de 4 dybeste strenge fra guitaren). Strengene er temmelig tykke, og der er større afstand mellem tonerne på en bas i forhold til guitaren.

Hør om bassen

Begynder - Når du begynder at spille bas, handler det i første omgang om at blive fortrolig med bassen. Det sker ved at spille nogle grooves / basgange og nogle sange, hvor læreren spiller klaver, guitar eller trommer til. Stilarterne vil fortrinsvis være rock og calypso.
Mellemniveau - På mellemniveau vil vi arbejde med sværere grooves og numre indenfor genrene latin, jazz, rock og funk, og vi skal have det til at svinge!
Øvet - Som øvet bassist er undervisningen en udbygning af ovenstående. Du lærer at akkompagnere en hvilken som helst sang samt at læse mere avancerede noder og rytmer.

Det er også muligt at få bas-undervisning på Instrumentalhold. Se mere her.

Vi tilbyder undervisning i:

  • Lejre
  • Osted
  • Trællerup
  • Hvalsø
  • Kr. Hyllinge
  • Bramsnæsvig

Se vores ledige pladser på bas-undervisning her

Vores musiklærer er: Jens Hein, Thomas Borchersen og Hans-Jacob Christensen

 

Priser: 1.700 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

Du kan leje en bas af musikskolen. Pris for leje 500 kr. pr. rate (3 rater i alt på en hel sæson). Opkrævning sendes til din E-boks.

 

Du kan tilmelde her