Billedkunstrådet

Kunst i Lejre

Et univers af kunst for dig og mig

Kunst er en af de mange sprog vi taler i Lejre

Lejre er fuld af kunst og initiativer hvor kunsten er i fokus. Hos os er kunsten ikke bare noget vi kigger på, henkastet når vi passerer forbi, men et sprog vi taler.

Kunst skal henrykke og forundrer. Den skal hjælpe os med at sætte spørgsmålstegn til de store og små ting i livet. Den skal få os til tænke over os selv i verden både i den nære nutid, den fjerne fortid og den fremtid der er på vej. 

Lejre Billedkunstråd byder dig indenfor i Lejre Kommunes kunstneriske værker, Billedkunstrådets eget virke og ikke mindst de muligheder der er for rådgivning for dig der står med et kunstprojekt uanset om du er en nysgerrig kommunal institution, et ivrigt bylaug m.fl. eller er kunstaktør.

Kontakt Lejre Billedkunstråd

Sekretær for Billedkunstrådet
Kulturkonsulent
Trine Lindhardt Roux
trli@lejre.dk
Tlf: 21168830

Formand for Billedkunstrådet
Kunstner
Olaf Manske Andersen
om.skulptur@gmail.com

Kunst i de offentlige rum

Gå på opdagelse i kunstværker og kunstruter

En del af Lejre Billedkunstråds vision er at der skabes kunst i alle afdelinger af vor vidt forgrenede kommune. Lejre findes over 40 mindre og større kunstværker som du som barn, ung eller voksen kan nyde i byrum, naturen og i kommunens bygninger. Noget af vor kunst kan du gå i opdagelse i her.

Om Lejre Billedkunstråd

Kunstrådets virke

Er du nysgerrig på hvem der sidder i Lejre Billedkunstråd, og hvad deres virke og vision er?

Læs mere her

Kunstprojekter

Gode råd og andet

For dig som er en skole, et plejehjem, en lokal forening eller en kunstner eller kulturaktør er der rige muligheder for at opnå sparring og få gode råd og vejledning til dit kunstprojekt af Lejre Billedkunstråd. Rådet har ingen deciderede åbne puljer da det kun har få midler, men er altid åben for at indgå i partnerskaber og modtage uopfordrede ansøgninger eller forespørgsler om samarbejder om billedkunstneriske projekter og værker. Kontakt altid gerne hvis du pusler med en god ide.