Sociale medier - Privatlivspolitik

Læs hvordan kommunen håndterer dine personoplysninger på sociale medier.

Lejre Kommune bruger personoplysninger på sociale medier på følgende måder:

  • Vi håndterer dine oplysninger for at kunne administrere henvendelser og indlæg, vi modtager fra dig med det formål at besvare din henvendelse

  • Vi håndterer dine oplysninger, når du har givet os samtykke til at måtte dele dem på sociale medier i forbindelse med vores tilbud og aktiviteter.

Grundlaget for brug af personoplysninger

Grundlaget for vores brug af dine personoplysninger på sociale medier vil typisk være dit samtykke. Enten gennem din henvendelse til os gennem de sociale medier eller din tilladelse til at vi må offentliggøre oplysninger om dig her.

Når vi bruger personoplysninger til at målrette vores indhold, gør vi det, så vi bedst muligt kan løfte de kommunikationsopgaver, vi har som offentlig myndighed.

Ansvaret for henvendelsernes indhold

Det er den enkelte bruger, der har ansvaret for indholdet i en henvendelse. Vi anbefaler derfor, at du ikke deler oplysninger, du ikke ønsker offentliggjort. Ligesom vi forbeholder os retten til at fjerne stødende materiale eller materiale, der enten er ulovligt eller ikke følger vores retningslinjer.

Vi sagsbehandler ikke på vores social medie platforme, ligesom vi heller ikke gør brug af beskedfunktionen på Facebook.

Sletning

Som udgangspunkt sletter vi oplysninger om dig, når vi ikke længere har brug for dem. På sociale medier vil dine henvendelser og vores offentliggjorte indhold dog ligge tilgængeligt, så længe det pågældende sociale medie tillader det.