Klimaugen 2024

Klimaugen er tilbage for fjerde gang, og Lejre Kommune inviterer alle borgere, foreninger og virksomheder til at være med. Grib chancen for at deltage og samtidig være med til at skabe begivenheden som arrangør!

Vi er glade for at kunne annoncere, at Klimaugen afholdes for fjerde gang i år fra 6. - 15. september. Rundt om i kommunen vil du kunne opleve fællesspisninger, klimaoplæg, debatter, havevandring og meget mere. Klimaomstilling er noget vi skaber sammen, og programmet bliver arrangeret i samarbejde borgere, foreninger og virksomheder i kommunen. 

Formålet med Klimaugen

Formålet med Klimaugen er klart: Vi ønsker at engagere dig, skabe netværk og sprede budskabet om klimaomstillingen i Lejre Kommune til borgere, foreninger og erhvervsliv. Klimaugen bygger bro fra det globale til det lokale og omvendt, og arrangementerne skal inspirere med konstruktive perspektiver på, hvordan klimaomstilling kan ske som en integreret del af det gode og bæredygtige liv på landet i Lejre Kommunes 49 landsbyer og småbyer.

Vil du være medarrangør?

Har du en god idé til et arrangement? Så søg gerne om støtte fra Lejre Kommunes Klimaugepulje. Der er 100.000 kr. til rådighed til klimaarrangementer under årets Klimauge, og du kan søge op til 7.500 kr. til dit arrangement. Lad os sammen skabe en fantastisk Klimauge!

Læs mere om klimaugepuljen her.

Klimaugen

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du sparring omkring et arrangement, så er du velkommen til at kontakte Klimateamet på klima@lejre.dk eller på telefon: 24 37 62 39

 

Giv feedback