Udbud af WAN netværksinfrastruktur

Lejre Kommune afholder udbud om etablering af WAN netværksinfrastruktur til kommunale institutioner, samt fremme udbredelsen af højhastighedsbredbånd i Lejre Kommune.

Skrevet den. 21. december 2017

Udbudsbekendtgørelsen har TED-nummer: 2017/S 246-515043

Kontrakten omfatter etablering og drift af datakommunikationsforbindelser til kommunale adresser, herunder administration, skoler, ældrecentre, dagtilbud m.fl., samt kommunalbestyrelsesmedlemmer.

Derudover indeholder Kontrakten som option mulighed for at etablere datakommunikationsforbindelse til en række yderligere kommunale adresser, samt turistattraktioner med henblik på at etablere WIFI-hotspots efterfølgende.

Ordregiver ønsker med hjemmel i erhvervsfremmeloven at fremme udbredelsen af højhastighedsbredbånd, det såkaldte NGA-net.
Hovedformålet er at forbedre bredbåndsdækningen for det eksisterende erhvervsliv og for potentielle og kommende iværksættere samt tiltrække nye virksomheder. Denne forbedring af bredbåndsdækningen til erhvervsfremme kan også komme borgere i Lejre Kommune til gavn.

Udbuddet gennemføres som udbud med forhandling, jf. udbudslovens § 61, stk. 1, litra c (Lov nr. 1564 af 15. december 2015).

Udbudsmaterialet er offentliggjort via udbudssystemet EU-Supply, som anvendes til hele udbuddets gennemførelse.

Se udbudsmaterialet her

Ansøgningsfrist er mandag d. 22. januar 2018 kl. 12.00