Få refusion for børneteater

Har jeres unger set teater? Dejligt. Mere af det! Husk så, at din forening, institution, kirke, skole, eller dit kulturhus kan få adgang til den støtte, Lejre Kommune, som part i Kulturregion Midt- og Vestsjælland, giver.

Skrevet den. 12. marts 2018

Sådan gør du:

Alle foreninger, institutioner, skoler, kulturhuse, kirker, grundejerforeninger med mere -  kommunale, som ikke kommunale - der har købt refusionsberettiget børne- eller ungdomsteater/dans/ fortælling skal inden den 1. april 2018 indsende kopi af kontrakt eller faktura (hvis I har købt billetter til et stationært teater) til kulturkonsulent i Lejre Kommune, Trine Lindhardt-Roux, trli@lejre.dk.

Husk at tjekke, at der på kontrakten står navnet på forestillingen, dato på forestilling samt pris på forestillingen. Du skal naturligvis også sende navnet på din skole, forening mm. og dit kontonummer med, således at midlerne som bliver refunderet  i juni 2018, kan komme tilbage til præcis dig og din sammenhæng.

Du kan få refunderet 50 % af udgifterne eksklusive moms. Er du i tvivl om, hvorvidt forestillingen er refusionsberettiget, så tjek det i den røde brochure på www.teatercentrum.dk. Hvis forestillingen findes her; ja, så kan du få refusion.