Brand i Annekset ved Firkløverskolen

I nat ved midnatstid har der været brand i en del af bygningerne på Skolevang 2 i Kirke Sonnerup, ved Firkløverskolen. Branden er slukket, og ingen er kommet til skade.

Skrevet den. 14. marts 2018

Politiet efterforsker i øjeblikket sagen, og kan endnu ikke konkludere noget om, hvordan branden er opstået

Konkret drejer det sig om, at der har været ild i indgangspartiet til Annekset, hvor nogle af Firkløverskolens børn og Dagplejens administration har lokaler. Branden har ramt indgangspartiet, som er en mellembygning på ca. 80 m2, og som primært har været brugt til garderobe, opbevaring af materialer mv.

Børn og personale er på skolen
Her til morgen har skoleledelsen været i dialog med forældre til Anneksets børn og har orienteret dem om situationen. Børnene er i øjeblikket samlet på skolen og i god behold. Også Dagplejens administration, som holder til ved siden af indgangspartiet, er i morges blevet orienteret, og de berørte medarbejdere er midlertidigt rykket til Rådhuset i Allerslev.

Bygningen ”Toppen” er ikke berørt. Daginstitutionen Møllehuset er heller ikke berørt.

Ikke-berørte bygninger i brug i morgen
Politiet forventer at frigive bygningerne til almindelig brug snarest muligt, og når det sker, vil der med det samme blive gjort rent i de bygninger, der ikke er berørt at branden, så de kan blive taget i brug igen.

Lejre Kommune prioriterer, at undervisningslokalerne gøres klar til brug igen så snart som muligt, forventeligt i morgen, torsdag.

Kommunen er i dialog med forældrene og holder dem løbende orienteret.

Kontaktinformation for pressen:
Direktør Jan Dehn, jade@lejre.dk, tlf.: 30 46 83 77.