Sæt en oplevelse eller et produkt på auktion

Danmarks Indsamling: Takket være de oplevelser, som lokale Lejrevirksomheder satte på auktion i 2017, blev Lejre den kommune ud af de 52 deltagende kommuner i Danmarks Indsamlingen 2017, som indsamlede det største beløb til børn i nød.

Skrevet den. 5. januar 2018

Det er vi stolte af! Vi skylder de lokale erhvervsdrivende en stor tak – og vi håber, at lokale virksomheder har lyst til at være med i 2018.

Bidragsyderne i 2017 var: Fishing Zealand og Sagnlandet, Ledreborg Gods, Hornbeer, Ryegaard Gods og Friis-Holm Chokolade.

Danmarks Indsamlingen 2018

Nu vender ”Danmark på Auktion” tilbage, og denne gang er temaet ”Børn uden et hjem”. Derfor vil vi gøre alle interesserede virksomheder opmærksomme på muligheden for være med og herigennem bidrage til et godt formål og samtidig profilere Lejre Kommunes virksomheder og mange attraktioner.

Der er frist for tilmelding den 9. januar. Gå ind på www.danmarksindsamling.dk og se hvordan du kan tilmelde dig som virksomhed.

Har du spørgsmål, så står Lejre Kommunes erhvervschef Thomas Hørdam til rådighed med assistance og vejledning. thho@lejre.dk, tlf.: 30 56 46 83.

Selve auktionen bliver afviklet på Lauritz.com i perioden 19. januar til 3. februar 2018.

Om Danmarks Indsamling
Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FN’s verdensmål. Læs mere på www.danmarksindsamling.dk