Nu kan du komme på iværksætterkursus

I samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Erhvervsforum Roskilde tilbyder Lejre Kommune nu lokale iværksættere kurset ”Iværksætteri i praksis”.

Skrevet den. 9. august 2018

Kursusrækken, som løber over 13 aftner, giver dig konkrete værktøjer og forbereder dig på et liv som iværksætter. Her kommer vi omkring hårde facts og blødere overve­jelser, som støtter op om en fremtid som iværksæt­ter. Du vil møde undervisere med speciale og praktisk erfaring inden for de forskellige temaer.

Iværksætteri i Praksis udbydes som en del af Akademiuddannelsen på Erhvervsakademi Sjælland og er en kompetencegivende uddannelse. Kurset svarer til 10 ECTS, og du tilbydes en mundtlig eksamen baseret på et kort skriftligt oplæg om din virksomhed.

Det praktiske
Kurset starter d. 6. september og løber over 13 torsdage i tidsrummet 16.30-19.30/20.30. Kurset afholdes i Roskilde.  Der er en deltagerbetaling på 1.995 kr. for at deltage på kurset.

Tilmeldingsfristen er onsdag d. 15. august, og du kan tilmelde dig her

Hvis du er interesseret i at høre mere om kurset og din mulighed for at deltage, er du velkommen til at kontakte erhvervschef Nynne Friis på 40 33 74 76 eller nyfr@lejre.dk, eller Suzane Terpe, Erhvervsakademi Sjælland, på tlf. 50 76 28 06 eller sute@easj.dk.