Introduktionsmøde for Lejres ildsjæle og læseheste – nye som gamle!

Vil du gerne give en ekstra hånd til små børn og støtte dem i deres videre læring i livet? Kom til introduktionsmøde torsdag den 12. april kl 9.00-10.30 på Kr. Hyllinge Bibliotek.

Skrevet den. 6. april 2018

På dagen vil du møde de andre læseheste.
Der vil være et oplæg fra en børnebibliotekar, der giver et indblik i de gode bøger til oplæsning og rim og remser.

Der er allerede 10 frivillige borgere, der har meldt sig som læseheste, men vi endnu mange børn, der kunne have gavn af den ekstra hånd og opmærksomhed fra en læsehest.

Højtlæsning for børn stimulerer sproglig udvikling og ruster dem til livet. Vi vil gerne invitere alle, der brænder for at give en ekstra hånd til børn i alderen 2-6 år ved at læse for dem og være med dem.

I samarbejde med dagsinstitutionerne og biblioteket vil de frivillige blive klædt på til at komme ud på daginstitutionerne. Vi søger frivillige blandt Lejres borgere: pensionerede pædagoger og lærere og andre, der brænder for børn.

Som 'læsehest' får du uddannelse og vejledning i højtlæsning, småbørnslitteratur mm. Du bidrager med det, du har lyst til og mulighed for. Og du bliver en del af et bredt fællesskab på tværs af vores lokalsamfund, som har lyst til at være en ekstra hjælpende hånd for børn og familier, som har brug for sproglig støtte.

Meld dig, mød op, eller hvis du vil vide mere kontakt da:
Kari Haugan Engberg, kulturkonsulent, Lejre Bibliotek & Arkiv, kaen@lejre.dk, tlf. 24790312