Indstilling af kandidater til priser for 2017

Folkeoplysningsudvalget afholder lørdag den 20. januar 2017 et prisoverrækkelsesarrangement i Lejrehallen, og det er nu tid til at indstille kandidater til priserne.

Skrevet den. 13. oktober 2017

”Du gør en forskel” Træner-/instruktørpris 2017:

Kender du en person, der gør en forskel i foreningslivet? Så indstil vedkommende til Folkeoplysningsudvalgets ”Du gør en forskel” Træner-/instruktørprisen 2017.

Indsend en indstilling, så Folkeoplysningsudvalget kan overrække prisen. Nederst på siden finder du link til blanketten, du skal bruge, når du sender en indstilling.

Folkeoplysningsudvalgets Lederpris 2017:

Lederprisen går til en leder, instruktør, træner eller anden person som har ydet en særlig indsats inden for det folkeoplysende foreningsarbejde i kommunen. Folkeoplysningsudvalget opfordrer foreninger og aftenskoler til at indstille kandidater til Lederprisen 2017.

Idrætsudøvere i Lejre kommune skal hædres:

Kender du en person eller et hold, der har opnået et særligt godt resultat inden for idrætten i 2017? Foreningerne opfordres hermed til at indsende oplysninger herom, så Folkeoplysningsudvalget har mulighed for at hædre idrætsudøveren eller holdet.

Sådan indstiller du kandidater

Brug blanketterne som du finder her: Blanketter til indstilling af kandidater til priser for 2017.

Send din indstilling til kulturkonsulent Ina Frederiksen, infr@lejre.dk