Midlertidig lukning af Lejre Bibliotek

Lejre Kommune har besluttet at lukke Lejre Bibliotek, da der er konstateret skimmelsvamp i bygningen. DSB, som ejer bygningen, sætter nu en undersøgelse i gang for at få et overblik over omfanget af skimmelsvamp. Derefter vil DSB orientere Lejre Kommune med en handleplan for det videre forløb.

Skrevet den. 10. januar 2017

Lejre Kommune forventer at have mere information om situationen inden for et par uger, og vi opdaterer vores hjemmesider løbende med seneste nyt: www.lejre.dk og www.lejrebib.dk

Sådan kan du hente og aflevere materialer
Det vil fortsat være muligt at aflevere materialer i brevsprækken på bagsiden af bygningen.  
Reserverede materialer kan fremover afhentes på Hvalsø Bibliotek, med mindre du aftaler andet. Hvis du ønsker at ændre afhentningssted, kan du skrive til biblioteket på biblioteket@lejre.dk eller ringe på 46 46 16 46.

Udvidet åbningstid på Osted Bibliotek

I de næste 14 dage udvider Osted Bibliotek ekstraordinært den betjente åbningstid. Der vil således være åbent med betjening tirsdag kl. 13-17, onsdag 14-17 og fredag 13-16.

Find øvrige åbningstider for Lejre Kommunes biblioteker på www.lejrebib.dk 

Hvis du har brug for at kontakte biblioteket telefonisk, kan du ringe på hverdage mellem kl. 11.00 og kl. 17.00 på telefon 46 46 16 46. Du er også velkommen til at skrive på biblioteket@lejre.dk.