Nedfaldet loft på Lindenborg Kro

Loftspudset i kælderen på Lindenborg Kro er faldet ned i et område på 20 m2. Området er afspærret, imens skaden bliver udbedret, og Lejre Kommune har stillet wc- og badevogne op til de flygtninge, som i øjeblikket bor på Lindenborg Kro.

Skrevet den. 10. august 2017

Fakta

- Onsdag den 2. august 2017 om aftenen, modtog Lejre Kommune, Teknisk Service, en besked fra Lindenborg Kro om, at loftet i herrernes wc/baderum var faldet ned.
- Teknisk Service var på stedet en halv time efter, hvor brandvæsenet også var ankommet.
- Skaden er sket i et rum i kælderen, som er et stort herrebad- og toiletområde. Det er pudslaget i loftet, der er faldet ned. Der var ingen i rummet, da skaden skete.
- Lejre Kommune afspærrede området.
- Beboerne der bor over rummet var bange for, at gulvet også ville styrte sammen, men det blev hurtigt fastlagt, at der ikke var fare for, at det vil ske.
- Torsdag morgen den 3. august 2017 blev området besigtiget med Lejre Kommunes ejendomsfolk for at fastlægge udbedring af skaden. Vi konstaterede, at ca. 60-70 % af loftpudset har sluppet sin fastgørelse til forskallingsbrædder på et areal af ca. 20 m2. Et tilsvarende wc/baderum for damer i kælderes blev også inspiceret, og vi konstaterede, at der umiddelbart ikke er tegn på, at loftet her er ved at falde ned.
- Efter besigtigelsen, kontaktede Lejre Kommune ejerne Selsø Lindholm Gods for en fælles besigtigelse, og aftalte, at Selsø Lindholm Gods sætter håndværkere på til udbedring af loft mm, hvilket vil tage 2-3 uger.
- Lejre Kommune stillede fredag den 4. august 2017 wc- og badevogne op som erstatning for herre wc og brus, indtil skaden i loftet er udbedret. Ligeledes blev der opsat information til beboerne.

Kontakt

Spørgsmål kan rettes til Lis Napstjert, centerchef, Center for Service & Ejendomme,
T: 2135 1791 E: lnap@lejre.dk