Allerslev Gl. Skole er til salg

Den gamle skole ligger lige midt i byen, men tæt på naturen med fantastisk udsigt over ådalen. Der er kort afstand til både skole, sport, indkøb og offentlig transport.

Skrevet den. 18. august 2017

Der kan bydes ind med projekter i eksisterende og/eller nye bygninger med henblik på boliger, institution - herunder institutioner for f.eks. børn og unge såsom undervisning og lignende, samt liberalt erhverv - d.v.s. brancher, der ikke beskæftiger sig med hverken produktion eller salg af varer, men med forskellige former for serviceydelser f.eks. rådgivningsvirksomhed som revision, ejendomsmægler og lignende.

Det er kommunens ønske, at området bliver udviklet i tråd med visionen om Vores Sted.

Området er i dag udlagt som offentligt område i Kommuneplan 2013 og skal med et kommuneplantillæg og en lokalplan ændre anvendelse.

Frist for tilbud: den 11. september 2017 - se udbudsmaterialet hos EDC

Fakta

Afholdte møder:

19. april 2017 - Dialogmøde
Formål: Orientering og dialog om planerne for salg af Lejrevej 15 B-G.

20. juni 2017 – Dialogmøde - opfølgning på møde i april
Formål: Få tanker og behov fra borgere i Lejre Kommune til fremtidens faciliteter samt inspiration fra Kr. Hyllingeprojektet.

16. august 2017 – Informationsmøde for bydere.
Formål: Information om Lejre Kommunes planer med ejendommen og ønsket om, at området bliver udviklet i tråd med Vores Sted. Der var mulighed for at stille spørgsmål til udbuddet og få rundvisning på ejendommen efterfølgende.

Dokumenter 

- Link til udbudsmateriale
- Link til ØU sag den 13. juni 2017: Udbudsmateriale Lejrevej 15 A-G 
- Link til ØU sag den 15. august 2017: Revidering af udbudsmateriale Lejrevej 15 A-G