Frivillig økonomirådgivning mangler rådgivere

Siden maj har økonomisk trængte familier i Lejre Kommune kunnet hente hjælp hos et frivilligt rådgivningsteam, der er etableret igennem Dansk Folkehjælp – men der mangler rådgivere til at dække behovet.

Skrevet den. 3. oktober 2016

Der søges efter rådgivere, der gerne vil give en håndsrækning til økonomisk trængte familier. Det er primært folk med en økonomifaglig uddannelse, og allerhelst nogen der har erfaring med budgetrådgivning - fx bankrådgivere, revisorer eller bogholdere. Dansk Folkehjælp sørger for at klæde rådgiverne på til opgaven. De deler ud af deres erfaringer og stiller med PC-udstyr, faglig coaching og forsikringer.

Rådgivningsteamet består af frivillige, som arbejder i 2-mandshold med base i aktivitetshuset i Hvalsø – typisk 2 timer hver anden uge. De tilbyder gratis økonomisk rådgivning til alle, der har økonomiske udfordringer uanset indkomsttype og/eller en stor gæld eller et lille rådighedsbeløb. Rådgivningen er anonym og uafhængig – og der aftales individuelle mødetidspunkter m.v.

Vil du være frivillig, eller har du brug for mere information? Så kontakt John Pedersen, Dansk Folkehjælp på tlf. 7022 0230 eller e-mail: post@folkehjaelp.dk.