Banedanmark renoverer elevatorer på Lejre Station

Banedanmark går umiddelbart efter nytår i gang med at renovere elevatorerne på Lejre Station. Renoveringen sker for at sikre en stabil drift af elevatorerne også i fremtiden. Alle døre skiftes ud, og det samme gør motorerne, som styrer dørene.

Skrevet den. 15. december 2016

Elevatorerne sættes ud af drift på skift

På grund af renoveringen vil elevatorerne på skift være ude af drift i perioden fra mandag den 2. januar til og med fredag den 10. februar 2017. Arbejdet sker efter følgende plan:

  • Elevator ved spor 2: januar – 20. januar 2017
  • Elevator ved spor 1: januar – 10. februar 2017

Det er desværre ikke muligt for handicappede og passagerer med barnevogn at komme til og fra sporene, når elevatorerne er ude af drift.

Kontakt DSB’s Handicapservice

Handicappede og gangbesværede med rollator har mulighed for at få assistance til at komme til og fra perronen via DSB’s Handicapservice. Ring mellem kl. 8.00 og kl. 18.00 på tlf. 7013 1415/tryk 6 senest 12 timer før afrejse.

Fornyelse af elevatorerne er nødvendig for at sikre en stabil drift. Banedanmark beklager ulejligheden for passagerer, som ikke er i stand til at benytte trapperne.

Spørgsmål i forbindelse med fornyelsen af elevatorerne besvares via e-mail dhgb@bane.dk eller af byggeledelsen på tlf. 2523 5267.