Ældrerådet i Lejre inviterer til informationsmøde om Rejsekortet

Inden for det kommende år forventes Rejsekortet at erstatte klippekort og billetter til tog, bus og Metro. Nu arrangerer Ældrerådet i Lejre et gratis informationsmøde med Movia, hvor alle er velkomne til at komme høre mere om Rejsekortet.

Skrevet den. 27. marts 2014

Onsdag den 2. april 2014 kl. 13.30-15.30 i Kulturhuset i Hvalsø, Skolevej 12, 4330 Hvalsø.

Her vil Movia fortælle mere om rejsekortet, vise hvordan man bestiller et Rejsekort på nettet, og svare på spørgsmål om brugen af kortet, hvordan man indsætter penge på kortet, hvordan man som pensionist kan bruge kortet, når man skal med offentlig transport, osv.

Formand for Ældrerådet i Lejre, Keld Mortensen, glæder sig over, at der kommer mere information om Rejsekortet, da oplysning om brugen af kortet er efterspurgt - ikke mindst blandt pensionister:

-  Ældrerådet er gået med i denne informationskampagne fra Movia, fordi vi gerne vil hjælpe seniorerne i Lejre med at finde ud af, hvad der er "op og ned" på Rejsekortet. Vi har ofte hørt, at pensionister synes det er besværligt at få et Rejsekort, og at der er mange spørgsmål, man ikke kender svaret på: Hvordan man indsætter penge på kortet og sikrer, at der altid er penge nok på kortet. Hvornår man rejser billigt - og konsekvensen hvis man har brug for at rejse i myldretiden, og en række andre usikkerheder, der knytter sig til brugen af Rejsekortet, siger Keld Mortensen.

Alle er velkomne til informationsmødet, hvor Ældrerådet undervejs byder på en forfriskning. Tilmelding er ikke nødvendig.