Invitation: Kultur-topmøde i Lejre

Udvalget for Kultur og Fritid & Udvalget for Erhverv og Turisme inviterer dig til at få ”kragetæerne” på Kultur, Fritids- og Turismepolitikken til at få flyvefærdigheder og nå nye horisonter.

Skrevet den. 11. april 2014

Sæt handling på ord

Tirsdag den 13. maj kl. 19-21.30 på Sonnerup Gård inviteres du med til "oplevelses-topmøde", fordi vi har ønsker og har brug for dig, dine ideer og dine konkrete handlinger for at bevæge Lejre Kommunes kultur, fritids- og turismeliv. - Og det uanset om du er selvstændig spiludvikler, håndboldtræner, Frivillig i Arkivet, kunstner, kulturansat, innovativ bestyrelsesmedlem, erhvervsdrivende, frivillig på socialområdet, entusiast i Biografen eller andet

Hvad skal vi

Vi skal mødes og sammen tage skridt til at skabe de handleplaner, der udgør en den konkrete del af Kultur, Fritids- og Turismepolitikken for Lejre Kommune. Det kommer konkret til at foregå gennem inspirationsoplæg der introducerer politikkens og handleplanernes 4 verdenshjørner.

Politikken, som du kan læse på www.lejre.dk/oplev forholder sig til:

  • Bevægelse af kroppen - Der, hvor vi skaber aktiviteter, som bliver til fysiske handlinger
  • Bevægelse af sindet - Der, hvor vi finder nye og gode måder at skabe aktiviteter på
  • Bevægelse af hinanden - Der, hvor vi sammen med andre og for andre skaber aktiviteter
  • Synlighed - Hvis vi ikke skaber en fortælling om vores aktivitet får ingen øje på os.

Vi har rammesætningen. Du har indholdet. Kom og vær med til at sende plejer på plejehjem, og skabe et dynamisk og foranderligt kultur, fritid og Turismeliv. Til glæde for den enkelte og til gavn for de mange.

Bevæg dig, Bevæg os - Lad os sammen bevæges.

Fakta

Oplevelses-topmøde tirsdag den 13. maj kl. 19-21.30 på Sonnerup Gård.