Rådhusene holder lukket - nye telefontider for borgerservice

Lejre Kommunes borgerservice er i denne tid lukket for personligt fremmøde. Henvendelser besvares på telefon og mail. Mailadressen er borgerservice@lejre.dk, og telefonnummeret er 46 46 46 46.

Skrevet den. 18. marts 2020

Redigeret 26. marts

Den daglige telefontid vil i den kommende periode være mandag til torsdag kl. 9-13 og fredag kl. 9-12. Det er lidt kortere telefontid end normalt, og det gælder foreløbig til og med mandag den 13. april.

”Vi kan se, at der er færre borgere der ringer i denne tid. Rigtig mange borgere finder selv svar på deres spørgsmål på vores hjemmeside, som vi løbende opdaterer. Samtidig arbejder vi med reduceret bemanding, og derfor har vi besluttet at koncentrere indsatsen i tidsrummet først på dagen. Vi vurderer løbende, om det dækker behovet. Mailen besvarer vi naturligvis i hele den normale arbejdstid”, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Hvis borgerne akut har brug for at tale med kommunen uden for telefontiden, kan de finde numre til akuttelefonerne på www.lejre.dk/akut

I øvrigt er der oprettet en særlig side med en oversigt over, hvordan Lejre Kommune er påvirket af situationen med coronavirus: www.lejre.dk/corona