Borgmesteren flytter sit kontor til Osted og Sæby

Mandag den 11. november flytter Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen sit kontor til Osted for en dag. To dage senere er han i Sæby.

Skrevet den. 28. august 2019

Det er femte og sjette stop på en rundtur, der vil bringe borgmesteren til mange flere steder i Lejre Kommune. Tidligere har Carsten Rasmussen besøgt Englerup, Gershøj, Ny Tolstrup og Kattinge. 

I Osted bliver kontoret indrettet i kommunens rullende mødested, Vores Sted-vognen. Den vil holde foran kulturhuset på Alfarvejen 13 - lige over for Brugsen. I Sæby vil borgmesteren være at finde i Bylaugshuset ved den gamle skole.

”Jeg taler jo med mange forskellige mennesker i mit arbejde, men jeg vil alligevel gerne lidt mere systematisk ud til borgerne, så jeg får en endnu bedre fornemmelse af, hvad der rører sig dér, hvor livet foregår. Og forhåbentlig kommer jeg også i kontakt med nogle, der normalt ikke lægger vejen omkring rådhuset”, siger Carsten Rasmussen.

Borgmesterens rundtur er et led i bestræbelserne på at bringe det politiske arbejde tættere på borgerne og styrke samarbejdet om at udvikle kernevelfærden. Det var et behov, som det midlertidige Kernevelfærdsudvalg også pegede på, da det afleverede en række anbefalinger til Lejres kommunalbestyrelse i 2018. Andre initiativer i samme retning er muligheden for, at borgerne kan stille forslag til politikerne. Kommunalbestyrelsen inviterer også borgerne til fællesspisninger, såkaldte tallerkentræf. Og i næste måned begynder det nye landsbyudvalg sit arbejde.

”Alle emner kan tages op, når jeg er på besøg. Ordet er frit. Det vigtigste for mig er, at det er emner, som optager den enkelte”, tilføjer borgmesteren.

Både i Osted og Sæby kan man lægge vejen forbi fra kl. 10 -12 og igen fra 16-18. Her er der åbent kontor for alle - uanset hvor i kommunen de bor. Og hvis nogen vil have et mere formelt møde, kan det foregå i tidsrummet kl. 12-16. Her kan det være en god idé at booke mødet på forhånd ved at skrive til Carsten Rasmussen på carr@lejre.dk. 

Planen for resten af borgmesterens rundtur er ved at blive lagt. Og hvis der er nogen, der gerne vil sikre sig et besøg, er de meget velkomne til at sende en invitation.