Ny stærk ledelse klar på Osted Skole

Når Osted skole på mandag slår dørene op efter sommerferien, er det med nye erfarne kræfter i ledelsen: Jim Kehlet og Marianne Gregersen er netop begyndt som henholdsvis skoleleder og viceskoleleder.

Skrevet den. 8. august 2018

De to kommer med mange års skole- og ledererfaring. Jim Kehlet har arbejdet i folkeskolen i 14 år – de sidste fire i ledelsen på Klostermarksskolen i Roskilde. Marianne Gregersen har siden år 2000 arbejdet på flere skoler i Lejre Kommune. Senest har hun været konstitueret skoleleder på Osted Skole.

De to nye ledere ser frem til at styrke Osted Skole og den rolle, som skolen allerede i dag spiller i lokalsamfundet:

”Vi skal huske at fortælle de gode historier om skolen, så endnu flere forældre aktivt vælger os til. Osted Skole har nogle fantastiske omgivelser, stærke lærer- og pædagogkræfter og muligheden for at blive en endnu vigtigere del af livet i Osted. Samtidig har vi en meget engageret forældrekreds, så vi har alle muligheder for at gøre Osted Skole endnu mere attraktiv og velfungerende. Det løft glæder jeg mig til at skabe i tæt samarbejde med Marianne, vores medarbejdere og skolebestyrelsen”, siger Jim Kehlet.

Marianne Gregersen kom til Osted fra Allerslev Skole, hvor hun havde arbejdet i fem år. Inden da var hun i 12 år på Glim Skole, så hun kender skolevæsenet i Lejre Kommune indefra.

”Osted Skole har så mange kvaliteter, og jeg er sikker på, at der er potentiale til endnu mere”, siger Marianne Gregersen. Hun nævner bl.a. værdien af at være tæt på elever og forældre. Det kan man lettere her, hvor der er 250 elever, end på de større skoler.
Osted Skole ligger i direkte forbindelse med byens bibliotek og Osted Hallen, og det giver ekstra gode muligheder for at skabe et godt samspil mellem skolen og lokalsamfundet.

Formand for skolebestyrelsen er Jakob Bondesen, og han glæder sig over ansættelsen af Jim Kehlet og Marianne Gregersen:

”Sammen bliver de et rigtigt stærkt team. Jim kan bidrage med sine erfaringer, nye ideer og metoder fra Roskilde, mens Marianne kan sikre kontinuiteten og sammenhængen med resten af Lejre Kommune. Vi har kendt Marianne det seneste år og kan mærke, at hun virkelig vil vores lille gode skole. Osted Skole er jo både en landsbyskole og en specialskole, og det kræver en stærk ledelse. Jeg er overbevist om, at Marianne og Jim sammen kan være med til at sikre de faglige resultater og styrke samarbejdet med andre skoler. Det sidste er jo særligt vigtigt, når man er en lille skole”, siger Jakob Bondesen.