Allerslev Gamle Skole i Lejre er til salg

Den gamle skole i Allerslev, Lejrevej 15A-G, 4320 Lejre er offentligt sat til salg af Lejre Kommune.

Skrevet den. 14. juli 2017

Den gamle skole ligger lige midt i byen, men tæt på naturen med fantastisk udsigt over ådalen. Der er kort afstand til både skole, sport, indkøb og offentlig transport.

Der kan alene bydes ind med projekter omfattende boligbyggeri og gerne med en variation og mangfoldighed, der understøtter livet på tværs af generationer og livssituationer. Det er kommunens ønske at området bliver udviklet i tråd med visionen om Vores Sted.

Det tilbudte projekt kan omfatte både genanvendelse, renovering og til-/ombygning af eksisterende bebyggelse samt nedrivning og nyopførelse af andet byggeri.

Området er i dag udlagt som offentligt område i Kommuneplan 2013 og skal med et kommuneplantillæg og en lokalplan ændre anvendelse.

Se udbudsmaterialet hos EDC

Informationsmøde 14. august

Lejre Kommune inviterer til offentligt informationsmøde den 14. august kl. 10.00 på Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre.

På mødet bliver der mulighed for at høre om kommunens planer med ejendommen og ønsket om at området bliver udviklet i tråd med visionen om Vores Sted. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til udbuddet og der vil være en rundvisning på ejendommen efterfølgende.