Vi kalder Lejre Kommune for Vores Sted – nu er det også dit sted

Visit Lejre Magasinet for 2017 er på gaden og indeholder idéer til masser af gode oplevelser i Lejre Kommune. Du kan leve som viking, fiske i fjordene, nyde en aktiv ferie i den smukke natur, sammensætte dig et måltid af lækre lokale råvarer og meget andet. Her lever sagnet om Skjoldungerne, og her finder du Sjællands første nationalpark.

Skrevet den. 24. april 2017

Visit Lejre Magasinet viser mangfoldigheden og forskelligheden i de mange små og store interessante oplevelser, der er i Lejre Kommune. Uanset om man har været her før, eller om det er første gang, så kan man roligt glæde sig, for her er noget for enhver smag, udtaler formand for Udvalget for Erhverv & Turisme, Grethe Nørtoft Saabye, der glæder sig over, at så mange af kommunens aktører og attraktioner er repræsenteret.

Vi vil gerne invitere gæsterne indenfor i ”Vores Sted”, så de kan få del i nogle af de oplevelser og fællesskaber, som borgerne i Lejre Kommune nyder hver dag. Vi er selv aktive brugere af vores natur og kulturtilbud, og vi deler gerne vores glæde med vores omverden, udtaler Grethe Nørtoft Saabye, der ser frem til, at sæsonen for alvor går i gang og håber, at der kommer mange besøgende og går på opdagelse, får nye indtryk og tager dejlige minder med sig hjem.

Lejre Turistforening glæder sig også over, at magasinet præsenterer de mange unikke og gode oplevelser, der er i Lejre Kommune. Hans Jørgen Lych Larsen, formand for Turistforeningen, siger:

Lejre Kommune har mange tilbud til turister. Vi har en smuk og varieret natur, et aktivt kulturliv, og en spændende historie, der har både national og international interesse. Der er også mange muligheder for at holde aktiv ferie her – til fods, på cykel, på mountainbike, i havkajak, i lystbåd og med fiskestang. I Lejre Turistforening arbejder vi for at gøre disse mange muligheder synlige for både besøgende og for kommunens egne borgere; Visit Lejre Magasinet er en god kilde til at lære Lejre Kommunes mange kvaliteter at kende - det gælder for den besøgende, men så sandelig også for borgerne i kommunen.

Fakta om Visit Lejre Magasinet

Du kan få Visit Lejre Magasinet 2017 i Turistinspiration i Sagnlandet, på biblioteker og rundt om hos aktører i kommunen. Magasinet kan i øvrigt findes på turistbureauer og større tankstationer i hele landet. Magasinet er gratis.

Læs mere på www.visitlejre.dk