Lene Miller er ny centerchef i Lejre Kommune

Det er en særdeles erfaren og kompetent kvinde, der den 1. juni 2017 sætter sig i chefstolen i Center for Velfærd & Omsorg i Lejre Kommune. Efter 5½ år i Glostrup Kommune tager Lene Miller turen til de naturskønne rammer i Lejre.

Skrevet den. 25. april 2017

Direktør Henrik Nielsen glæder sig til det forestående samarbejde med Lene.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi i Lejre Kommune har kunnet tiltrække Lene, som jeg betragter som en meget kompetent og engageret chef. Hun har de bedste forudsætninger for at stå i spidsen for arbejdet med de mange og store udfordringer, som vores ældre- og sundhedsområde står over for i de kommende år.

Lene Miller ser frem til at tage hul på de udfordringer, der venter i Lejre Kommune.

- Jeg har i rekrutteringsprocessen fået et rigtig godt indtryk af Lejre Kommune, og jeg ser et stort potentiale, som jeg har store forventninger til at være med til at udleve til gavn for kommunens borgere – I et tæt samarbejde med de mange kompetente medarbejdere og ledere i kommunen. Det har for mig vægtet højt, at jeg i Lejre Kommune får mulighed for at arbejde i en mindre landkommune, hvor vi som ansatte er tæt på den enkelte borger, på pårørende og på de mange frivillige, som hver dag gør en kæmpe indsats.

Den 1. juni 2017 er skiftedag for Lene Miller, som skifter sin chefstol i Glostrup Kommune ud med en tilsvarende i Lejre Kommune. Lene Miller er blevet valgt til stillingen blandt knap 30 kvalificerede ansøgere.

Lene Miller er 52 år og uddannet plejehjemsassistent i 1990. Lene har løbende efteruddannet sig indenfor ledelsesgerningen, blandt andet med en Master of Public Governance i 2013 og senest en Masterclass i psykologi fra 2017. Lene er gift, har tre voksne børn og bor i Hagested i Holbæk Kommune.