Stor interesse for Puljen til andre kulturelle opgaver

Der er rift om Puljen til andre kulturelle opgaver. Derfor vil Udvalget for Kultur & Fritid gerne opfordre alle borgere, der går med en projektidé, til at indsende en ansøgning, så den kan blive behandlet på udvalgets møde i april.

Skrevet den. 1. marts 2016

Lejre Kommunes borgere er meget aktive, og der er stor søgning til Puljen til andre kulturelle opgaver. Så stor, at puljen for 2016 snart er opbrugt. Man skal derfor hurtigst muligt indsende en ansøgning til udvalget, hvis man har et projekt, der ikke er omfattet af den særlige øremærkning af børnekulturelle initiativer og projekter.

Frist for ansøgninger til Puljen til andre kulturelle opgaver er 11. marts.

Udvalgsformand, Claus Jørgensen, siger:

-      "Det er helt fantastisk så initiativrige og aktive vores borgere er. I Udvalget for Kultur & Fritid er vi derfor glade for at kunne hjælpe med at realisere mange af disse projekter. Samtidig vil vi også gerne sikre, at de borgere, institutioner og foreninger, som ikke har været helt så hurtige til skrive en ansøgning - men som har en god idé - også kan nå at komme med i betragtning til støtte. Men de skal skynde sig - for puljen er ved at være tom for 2016".

Hvem kan søge:

  • Foreninger og grupper
  • Institutioner
  • Enkeltpersoner

Hvad kan man søge til:

  • Arrangementet skal være lokalt forankret og have særlig relevans for Lejre Kommune
  • Tilbuddet skal være åbent for alle
  • Arrangementet er ikke kommercielt

Læs mere om retningslinjerne for ansøgninger til Puljen til andre kulturelle opgaver her