Hvad skal du lave i sommerferien? - find inspiration i det nye Visit Lejre Magasin

Skrevet den. 13. maj 2016

Visit Lejre Magasinet for 2016 er på gaden og indeholder ideer til masser af gode oplevelser i Lejre. Man kan læse mere om, hvordan man kan mærke historien om Danmarks vugge i de mange fortidsminder, sammensætte et måltid af lækre lokale råvarer, nyde en aktiv ferie i Lejres smukke natur og meget andet.

Formand for Udvalget for Erhverv & Turisme, Grethe Nørtoft Saabye glæder sig over at så mange af kommunens aktører og attraktioner er repræsenteret:

"Visit Lejre Magasinet viser mangfoldigheden og forskelligheden i de mange små og store interessante oplevelser i attraktioner der er i Lejre Kommune. Uanset om man har været her før, eller om det er første gang, så kan man roligt glæde sig, for Lejre kan byde på noget for enhver smag. "

Grethe Nørtoft Saabye hæfter sig ved, at magasinet i år er opdelt i temaer, hvilket gør magasinet særdeles brugervenligt og indbydende:

Opdelingen i temaer giver de besøgende et godt overblik og giver hurtigt svar på nogle af de praktiske spørgsmål, der altid melder sig i ferieplanlægningen. Fx er der bud på, hvor man kan finde de spændende oplevelser, de gode spisesteder og sjove børneaktiviteter med mere. "

Som noget nyt, indeholder Visit Lejre Magasinet i år også forslag til spændende endagsture til Lejres nabokommuner rundt om Fjorden.

Udvalgsformanden ser frem til, at sæsonen for alvor går i gang og håber, at der kommer mange besøgende til Lejre Kommune og går på opdagelse, får nye indtryk og tager dejlige minder med sig hjem.

Visit Lejre Magasinet 2016 kan rekvireres i Turistinspiration i Sagnlandet, på biblioteker og rundt om hos aktører i kommunen. Magasinet kan i øvrigt findes på turistbureauer og større tankstationer i hele landet. Magasinet er gratis.