Lejre Kommune har opdateret hjemmesiden

Tirsdag den 28. juni har Lejre Kommune opdateret deres hjemmeside, som et led i overgangen til en ny leverandør af hjemmesideløsningen.

Skrevet den. 28. juni 2016

Den opdaterede hjemmeside byder blandt andet på en ny menustruktur, samt et mere skarpt og enkelt design. Udover den visuelle opgradering tilbyder den nye løsning også en markant bedre søgefunktion, der i langt højere grad kan assistere brugeren i at finde de ønskede informationer. 

Ny menu

menuPå den opdaterede hjemmeside, skal du navigere rundt via en venstremenu, der kommer frem når der trykkes på ikonet i venstre top, som også er vist til venstre. Når du har trykket på menuen kan du navigere ned til lige præcis det emne og den side, du ønsker.

Du kan altid kalde menuen frem igen på et senere tidspunkt, hvis du ønsker at navigere et andet sted hen. Menuen vil altid være at finde i venstre hjørne, og du vil altid kunne navigere rundt på hjemmesiden via menuen.

Søgefunktionen

Søgefunktionen har fået en mere central placering på hjemmesiden - du finder søgefeltet lige under menu-symbolet. Ligesom menuen vil søgefeltet være synligt på alle sider, så du altid har søgemuligheden lige ved hånden. Du kan både søge på traditionelt indhold eller selvbetjeningsløsninger.

Kom tilbage til forsiden

Hvis du ønsker at navigere retur til lejre.dk’s forside, klikker du blot på Lejre-logoet i højre hjørne. Dette vil føre dig tilbage til hjemmesidens forside.

Gamle links virker måske ikke

Hvis du har gemt et link til den tidligere hjemmeside et sted på din computer er det meget sandsynligt at det ikke virker. Hjemmesiden har fået ny menu og grundlæggende ny opbygning, og derfor kan du ikke være sikker på at indholdet ligger præcis samme sted eller har samme adresse.

Arbejdet fortsætter

Lejre Kommune glæder sig til at byde borgerne velkommen på den opdaterede hjemmeside. Finpudsningen fortsætter hen over sommeren, og du kan derfor opleve, at ikke alle sider er 100 procent færdige. Hvis du har ris eller ros  eller oplever uregelmæssigheder, fejl og mangler er du meget velkommen til at gøre opmærksom på dem, ved at bruge Feedback-funktionen, som du finder i bunden af hjemmesiden.