Invitation til Lejre Kommunes lokale kunstnere:

Skab en informationsstander på biblioteket

Skrevet den. 23. februar 2016

I forbindelse med Lejre Kulturdage inviterer Lejre Bibliotek & Arkiv i samarbejde med Kulturdagene fem lokale kunstnere til at skabe en kunstnerisk informationsstander på hver af Bibliotek & Arkivs fem afdelinger: Kirke Hyllinge, Hvalsø, Gevninge, Osted, Lejre.

Hvad går opgaven ud på?

I ugen op til Kulturdagene, som foregår fra den 16.4.2016-1.5.2016, skal fem kunstnere skabe en installation til bibliotekets rum. Installationen skal fungere som mødested for borgere og informationssøjle med informationer om, hvad der sker under Lejre Kulturdage.

Der gives 1000 kr. til materialer til hver af de fem kunstnere.

Efter Kulturdagene vil der være mulighed for, at nogle af kunstnerne kan udstille på en af bibliotekets afdelinger med egne værker i forbindelse med Kunstdagene i pinsen, der løber af stablen 14 dage senere. Dette afhænger dog af værkernes størrelse og omfang.

Hvordan søger jeg?

Alle kunstnere kan søge, men kunstnere der deltager under Lejre Kulturdage vil have fortrinsret.

Ansøgning sendes til Kari Haugan Engberg, Lejre Bibliotek & Arkiv, kaen@lejre.dk sammen med en kort projektbeskrivelse og en tegning. Deadline: 15. marts 2016.

Bibliotek & Arkiv træffer afgørelsen om, hvilket værk, der er bedst egnet til hvilken afdeling. Men vi er lydhøre over for de forslag, de deltagende kunstnere måtte komme med til placering af deres installation.

De fem kunstnere, der udvælges til projektet, vil senest få besked d. 18.3.16.