Oplev MadhåndværksLEJREn 2015 på Ledreborg i pinsen

Hvis du skulle være i tvivl om, hvad du kan bruge pinsedagene til, har vi et forslag til dig og din familie: Tag en tur til Ledreborg Slot og oplev Livsstilsdagene, hvor du finder Lejres Kommunes telt ”MadhåndværksLEJREn” midt i det hele.

Skrevet den. 18. maj 2015

Der vil være et væld af oplevelser i MadhåndværksLEJREn, både på aktivitetspladsen ved boderne og i det fælles køkken.

MadhåndværksLEJREn indeholder ti salgsboder, en mindre cafe og som noget nyt i år vil der være to telte, hvor man kan lære mere om Lejre som turistdestination. På græsplænen vil der være et eksempel på et vikingeskib fra Maritimt Forsøgscenter.

Urter fra vildnis  Hegnsholt æg

I år som noget helt nyt, kan man være med i små workshops, få fx inspiration til at anlægge en økologisk have, bruge flere vilde urter, bage skjoldungebrød eller lave cider.

Børnene kan hver dag fodre og holde en høne, og om søndagen vil Svanholms jonglørgruppe lave en workshop målrettet børnene.

Sagnlandet vil hver dag finde på nye sjove aktiviteter for børn og voksne og de giver smagsprøver på vildsvinespegepølser til müslibarer ala Tollundmanden.

Det er alt sammen gratis, når du deltager på Livstilsdagene. Find tidspunkter for aktiviteterne i hæftet her.

Læs mere om Ledreborg Livstilsdage: www.ledreborglivsstil.dk

Har du spørgsmål vedrørende MadhåndværksLEJREn er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Dorthe Egemose Agger, tlf.: 22 47 64 45,doag@lejre.dk

Vi ses i pinsen!