Visit Lejre kataloget for 2015-16 er netop udgivet

Visit Lejre & Lejre Kommune har taget initiativ til folderen, som er et visitkort til både rejsende og lokale, der ønsker oplevelser i Lejre Kommune. I 2014 fik Visit Lejre henvendelser fra turistbureauer i hele landet, der var interesserede i Visit Lejre folderen 2014, så der var ingen tvivl om, at Visit Lejre og Lejre Kommune ønskede at producere en turistfolder igen i 2015 - fortæller en stolt og glad Grethe Saabye, formand for Lejre Kommunes Erhvervs- og Turisme Udvalg.

Skrevet den. 22. juni 2015

Udgivelsen af Visit Lejre kataloget er en del af vores samlede strategi indenfor turismeområdet, og jeg er stolt over, vi igen i år kan præsentere et flot katalog, der fortæller om de aktiviteter og oplevelser, man kan deltage i i Lejre Kommune.

Turistfolderen er således dels en præsentation af generelle fakta om Lejre Kommune - historien om Skjoldungerne, Nationalparken, oplevelser i naturen, de kulturhistoriske spor i landskabet osv. Dels en platform for de mange lokale attraktioner og aktører og deres tilbud. Folderen er også en platform for de oplevelsespakker, som Visit Lejre har udviklet i samarbejde med aktørerne som noget helt nyt i 2015.

Folderen er en del af en samlet handleplan i 2015 for præsentation af Lejre Kommune for gæster. Planen omfatter bla. også en omfattende digital markedsføring af Visitlejre.dk, produktion af folderen "oplevelser i fjordlandet" i samarbejde med bla. Visit Roskilde og introduktion af bookingsystemet "Denmark Direct" på visitlejre.dk, så det er enkelt og hurtigt at booke oplevelser i Lejre.

Folderen blev bl.a. delt ud på Livstilsmessen på Ledreborg, hvor ca. 25.000 gæster besøger Lejre Kommune. Turistfolderen 2015 bliver desuden delt ud til aktører, biblioteker, butikker, tankstationer mv i lokalområdet. Og til de store organisationer, destinationer, turistbureauer og turistvirksomheder i hele Danmark

- Visit Lejre og Lejre Kommune tog i 2014 initiativ til kataloget. På det tidspunkt havde vi afbrudt samarbejdet med Roskilde, og vi fik en del henvendelser fra mange interesserede parter, siger Grethe Saabye.

- En af de interesserede, der selv havde planer om en publikation, var Lejre Lokalavis og derfor indledte vi et samarbejde, der også har omfattet årets udgivelse. Vi er glade for dette lokale samarbejde. Lejre Lokalavis har en særdeles stor viden om, hvad der foregår i kommunen, så det var naturligt at samarbejde med dem, slutter Grethe Saabye.