Handling skal skabe forvandling i Hvalsø

- Alle, der har lyst, inviteres nu i arbejdstøjet i Vores Hvalsø

Skrevet den. 9. april 2015

Tiden er kommet til at udvikle og realisere nogle af de mange gode forslag, byens borgere og brugere har til at forbedre byen. Derfor inviteres alle, der gerne vil gøre en synlig forskel for byen, til at komme og være med i arbejdet i Vores Hvalsø.

Indsatsen bliver skudt i gang på et start- og visionsseminar søndag d. 19. april, men skulle man være forhindret i at komme den dag, kan man støde til senere.

Lejre Kommunes projektteam har kigget de mange forslag igennem, og indtil videre tegner det til, at der er interesse for at arbejde med flere temaer, der går på tværs af de fysiske områder i byen.

- Alle ildsjæle, der gerne vil udvikle, planlægge og gennemføre projekter sammen - med hjælp fra projektteamet - er meget velkomne, lyder det fra byudviklerne i projektkontoret på Hovedgaden 12.

Projektkontoret i Hovedgaden 12 åbnede 1. november 2014 og søsatte projektet Vores Hvalsø, som handler om at udvikle byen i et offentligt-privat samarbejde mellem Lejre Kommune og byens virksomheder, borgere og brugere - unge som gamle.

Indtil nu er der kommet over 180 ideer ind, og tanken er at realisere ideer og forslag, som kan give synlige resultater på kort sigt, og som der er tilstrækkeligt mange, der gerne vil gennemføre.

Interesserede kan til og med 15. april melde sig til startseminar søndag d. 19. april, kl 10-15, som vil foregå i multisalen i Hvalsø Hallen.

Kontaktoplysningerne og information om Vores Hvalsø kan findes på projektets hjemmeside www.voreshvalsoe.dk eller ved at kigge forbi projektkontoret på Hovedgaden 12, tirsdage og torsdage fra 13 -18.