Deltag i konkurrencen og vind et gavekort til restaurant "Rub og Stub"

Hvad laver du af dine rester? Giv dit bedste bud på, hvordan rester kan blive til nye lækkerier og på, hvad man kan gøre for at undgå spild af mad, og deltag i konkurrencen om fine præmier.

Skrevet den. 5. september 2014

Lejre Kommune vil gerne sætte fokus på de mange gode løsninger og opskrifter til at bruge selv små mængder af madvarer. Vi vil lægge fokus på smarte og ikke helt oplagte måder at bruge madrester på, så tænk over hvad du gør, som andre kan lære af.

540.000 tons mad i skraldespanden om året - det skal vi have lavet om på. Bøgebakken har nedsat deres madspild med 50% efter et kursus på Københavns madhus - det er en god inspiration for os!

Inspiration

  • Se råd fra Københavns Madhus her og her.
  • Se vores folder om brug af rester her.

Konkurrencen løber frem til den 30. september.

Du kan vinde fine præmier

Førstepræmien

Førstepræmien er et gavekort til restaurant Rub og Stub i København og  kogebogen: Rig på rester - nyd dit overskud af Tina Scheftelowitz.

Rub og Stub er en nytænkende og bæredygtig restaurant. Den drives af frivillige, den arbejder mod spild af mad ved at bruge de råvarer fødevarebutikkerne ikke får solgt og overskuddet fra restauranten går til humanitære udviklingsprojekter.

Andenpræmien

Andenpræmien er kogebogen: Rig på rester - nyd dit overskud af Tina Scheftelowitz.

Hvordan gør du?

Send dit bedste råd til projektmedarbejder Dorthe Bach Egemose Agger på mail: doag@lejre.dk og husk at skrive dit mobilnummer. Vinderen udtrækkes den 1. oktober 2014 og får gaven overrakt på Allerslev Rådhus.